Asy, Smyki i "kuchenne wybryki"
Pierwszy tydzień lutego w grupie Asów i Smyków upłynął pod hasłem „Jestem samodzielny w kuchni”. Dzieci dowiedziały się wielu pożytecznych rzeczy, m.in. na temat właściwego odżywania i bezpieczeństwa pracy z narzędziami kuchennymi.
Oczywiście pani Ania i pani Paulina zadbały o to, by oprócz wiedzy teoretycznej, ich wychowankowie zdobyli również praktyczne umiejętności. Właśnie dlatego Promyczki przygotowały we środę – 4 lutego smakowite kanapki pełne witamin, natomiast w piątek 6 lutego – pyszną sałatkę jarzynową. Okazało się, że nawet największe niejadki mają smaczek na samodzielnie przygotowane specjały!
http://promyczek-tarnow.edu.pl/old/index.php/archiwum/9-galeria/155-asy-smyki-i-kuchenne-wybryki#sigProGalleria5050cc0c28